Lid gemeenteraad Schiedam

Dick van Belle

Dick van Belle

Over Dick van Belle

Na 40 jaar als Schiedammer van de stad genoten te hebben is het tijd om iets terug doen door me beschikbaar te stellen als gemeenteraadslid namens de PvdA.
Schiedam is voor mij de tofste stad van Nederland, met veel potentie, maar ook een lastige stad. Denk- en daadkracht zijn nodig om de sterktes uit te bouwen en de zwaktes aan te pakken. 
Ik zal daarom zeker ook zakelijk en pragmatisch naar de problemen en kansen van onze stad kijken; gemeentekwesties pak je nu eenmaal niet aan met louter ideologische standpunten.
Op deze manier hoop ik met de PvdA de komende tijd verloren grond terug te winnen en de inwoners van Schiedam weer te laten inzien dat we als nuchtere, slimme en sociale middenpartij veel zullen brengen.
Of je nu een minimum inkomen hebt of een veelvoud modaal, huurt of koopt, achter een bureau zit, ondernemer bent of met je handen werkt…we gaan voor een betere stad voor iedereen. Meer informatie? kijk op de website van de gemeente Schiedam https://www.schiedam.nl/d-van-belle-pvda